02:46
День учнівського самоврядування в школі!

   Як багряна осінь обдаровує своїми багатствами, так і вчителі, дають  дітям неоціненні скарби людських якостей, які є такими важливими в житті.

   Праця вчителя  – це запорука духовно-морального та інтелектуального зростання підростаючого покоління. Саме вони дбайливим і трепетним ставленням до вразливих дитячих характерів загартовують  в них справжню людину.

   Невтомною працею свого розуму і серця Учитель створює надійну основу для духовного, соціального та культурного розвитку особистості. Спільними діями всіх працівників освітньої сфери – вчителів, вихователів, викладачів – ми в повній мірі реалізовуємо нашу мету – забезпечуємо доступну та якісну освіту кожному громадянину, створюємо належні умови для самореалізації особистості.

    Кожного року у першу неділю жовтня учителі України святкують своє професійне свято. Ні для кого вже не секрет, що в нашій школі  в цей святковий день ми організовуємо  День учнівського самоврядування. Як учні, так і вчителі з нетерпінням чекають цього досить цікавого моменту, коли молодше покоління задовольнить власний інтерес до професії учителя, спробує себе в ролі педагога - чи не найважливішої професії сьогодення.   Адже до такого важливого дня все має бути проведено бездоганно.  Тому, напередодні, готуючись до свята, учні 11 класу  ввечері прикрасили школу, приготували вітальні листівки всім учителям,а також сумлінно розробляли поурочне планування.

   Отож, 2 жовтня почалося тимчасове перетворення.  Вже з порогу школи вчителів зустрічали з квітами  та з найкращими побажаннями учні 9 та 10 класів. Шкільний  дзвоник радо скликав всю шкільну громаду на уроки, які власне й провели учні-старшокласники. На уроках панувала дозброзичлива атмосфера, «учителі»-дублери мали змогу показати свої здібності щодо викладу матеріалу на уроці, використати інноваційні технології, а також спробувати оцінити знання учнів.  А вчителі в цей день насолодилися справжнім святом, яке їм подарували одинадцятикласники та учні 5-А, 2-А, 2-Б, 4-А класів. Додали святкового настрою педагогам школи пісні,  у виконанні Фаринич Аліни (4-А) та Малікової Олесі (5-А), в яких звучали найщиріші слова-побажання вчителям.

   Хай слово вчителя буде завжди святим і чистим на землі, а засіяна невтомною працею освітянська нива щедро зарясніє сходами юних талантів, яскравих особистостей, які прославляться визначними перемогами та збагатять суспільство новими досягненнями.

   З професійним святом Вас, колеги!

Категорія: Події | Переглядів: 496 | Додав: zpzp | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]