10:54
День миру

Потрібен мир -  тобі й мені
І все на світі дітям!
Не тільки вранці навесні
Нехай нам сонце світить.
Потрібен мир,трава в росі,
Усміхнений нащадок.
Потрібен мир усім-усім,
Отриманий у спадок.

   Такими словами розпочалася тематична лінійка, присвячена Міжнародному дню миру, у нашій школі. У час, коли в різних куточках світу, в тому числі і на Сході України, лунають постріли та проливається людська кров, цей день в календарі особливий і дуже потрібний.

   21 вересня вся дружня родина вишикувалась на лінійці у яскравих вишиванках, тримаючи малюнки, плакати, що власноруч фарбували учні школи, на яких зобразили  нашу Україну – мирну, щасливу,усміхнену... Прикрасив лінійку й виступ учнів 7-А класу, які підготували міні-сценарій.
   Також у цей день у школі була організована виставка ілюстрованих матеріалів, малюнків та  книжкова виставка, представлена бібліотекарем школи Фізер Н. В.. Учні школи виготовили емблеми, що символізують мир –  зображення  голуба  з оливковою гілкою.

   Крім того, класний колектив 6-А класу разом з класним керівником Делеган Н. І. підготували цікавий виховний захід «Урок Миру і дружби», на якому школярі мали змогу замислитись над словами «друг», «мир», «добро». Діти виконували  різного роду вправи: «Знади собі подібного», «Ланцюжок побажань», «Мій внесок у справу миру» тощо.

   У молодших школярів було теж цікаве завдання, адже на них чекав  малюнок на асфальті «Миру-мир», який вони самі мали створити.

   У світі без миру, дружби і взаєморозуміння не прожити. Це повинен розуміти кожен і йти з цією думкою по життю.

ПЕРЕГЛЯНУТИ АЛЬБОМ

Категорія: Події | Переглядів: 588 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]