09:24
День ЦЗ у Кольчинському ЗЗСО І-ІІІ ступенів

     27 травня у нашому закладі під керівництвом начальника ЦЗ Удут Х.В. було проведено День цивільного захисту з метою перевірки готовності закладу до ефективних заходів щодо захисту учасників освітнього процесу.
     Розпочався День цивільного захисту із урочистого відкриття. Із привітаннями до учнів закладу звернулися начальник штабу цивільного захисту Сідор О.С. та вчитель предмету «Захист України», керівник об'єктових тренувань Удут Ю.Ю..
      Протягом дня учні були учасниками квесту «Уникаємо небезпеки». А також  мали змогу переглянути навчальні мультфільми та фільми на тему  «Вчимося правилам пожежної безпеки»; виставку стіннівок, малюнків; практично ознайомитися із засобами індивідуального захисту.
     За планом комплексного об’єктового тренування, були відпрацьовані дії за командою "Пожежа" та ввідними в умовах надзвичайних ситуацій. Керівний склад ЦЗ,  персонал та учасники освітнього процесу закладу  діяли організовано і основні заходи виконані у встановлений нормативний час. 
     У практично-показових заняттях та військово-спортивних естафетах взяли участь такі команди: 
- «Рятувальники», 5-А клас;
- «Орли», 5-Б клас;
- «Соколята», 6-А клас;
-«Блискавка», 6-Б клас;
-«Фортуна»,7-А клас;
-«Вогнегасники»,7-Б клас;
- «Гарячі серця», 8-А клас;
-«Патріоти», 9-А клас;
-«Енерджі», 9-Б клас;
-«Вогнегасники»,10 клас.
     Журі змагань Дякун Г.М., Мондик М.В., Ковач А.А. оцінювали емблеми команд, речівки та практичні навички під час об'єктного тренування «Пожежа».
     Захопливі змагання та прагнення до перемоги надихали учасників.
     Після підведення підсумків визнано переможцями такі команди:
-середньої вікової групи:
І місце-«Фортуна»,7-А клас;
ІІ місце-«Соколята», 6-А клас;
ІІІ місце- «Гарячі серця», 8-А клас;
-старшої вікової групи:
І місце: «Вогнегасники», 10 клас.
ІІ місце- «Енерджі», 9-Б клас;
ІІІ місце -«Патріоти», 9-А клас.
     Також були підведені підсумки конкурсу шкільних газет «Вчимося правилам безпеки». Журі у складі Сидор М.Ф., Грабовчак С.М., Петрушевої О.Г. так розподілило бали за цей кокурс: по 5 балів набрали  класи: 5-А, 5-Б, 6-Б, 7-А, 7-Б, 9-А; по 4 бали: 6-А, 8-А, 9-Б, 10.
     Дякуємо за організацію та проведення «Дня цивільного захисту» Удуту Ю.Ю. , Дякун Г.М., Сідор О.С., Алексюк К.Ю., Фізер Н.В.; керівникам команд та  учням за чудові результати. Основна мета проведення "Дня цивільного захисту" досягнута та головні завдання виконані.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО


 

Категорія: Події | Переглядів: 652 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]