12:48
ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ. Знати, щоб передбачити, передбачити, щоб діяти.

    З метою ефективних дій під час надзвичайних ситуацій техногенного або природного характеру 17 жовтня 2017 року в школі проходив День цивільного захисту.
    Напередодні Дня цивільного захисту з учнями були проведені заняття, а з вчителями - інструктивна нарада, а також  розроблений План підготовки і проведення Дня цивільного захисту, графік проведення та План екстреної евакуації.
День розпочався збором керівного складу ЦЗ закладу, де начальник штабу ЦЗ Сідор О. С. оголосила присутнім мету і завдання Дня ЦЗ, ознайомила з графіком проведення Дня ЦЗ в школі.

   Відповідно графіку проведення Дня ЦЗ  у закладі на першому уроці для учнів 1-11 класів була проведена єдина виховна година "Надзвичайні ситуації природного характеру. Причини та наслідки".
 
   Протягом дня були організовані виставки плакатів, бюлетенів.

   Вчитель Захисту Вітчизни  Удут Ю.Ю. для учнів 5-11 класів організував практичні змагання-естафети «Вчимося діяти в надзвичайних ситуаціях», а на школярів початкових класів чекали вікторина та демонстрація відеоматеріалів, навчальних фільмів "Надзвичайні ситуації".

   По сигналу „Увага всім!” учасники навчально-виховного процесу були оповіщені про надзвичайну ситуацію "Землетрус" і діяли відповідно Плану реагування та Інструкції щодо дій персоналу у разі надзвичайної ситуації.

У кінці Дня цивільного захисту було підведено підсумки. 
ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Події | Переглядів: 702 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]