19:53
День бібліотек

     Гортаючи вересневий календар знаменних і пам’ятних дат, слід відмітити дві: 100-річчя з дня народження В Сухомлинського та Всеукраїнський день бібліотек. «Зустріч із книгою» - під таким гаслом пройшло свято в нашій бібліотеці. 
     Першокласники мали змогу  познайомитись із «чарівною кімнатою», де багато книг і казок, яку представила учням бібліотекар школи Фізер Н. В. . Учні із захопленням розглядали знайомі і незнайомі казки, охоче розповідали про улюблених героїв.
     Класний керівник 3-А Федака О.В. підготувала веселу та повчальну інсценізацію «Звірятка лікують книгу», а класний керівник 9-А класу Ващенок С.С провела цікаву бесіду з учнями про книги, їх цінність й історію зародження книги на Землі, а також значення книги та її вплив на людину. 
     Протягом дня старшокласники знайомилися з новинками  «А чи знаєте ви?» та з книжковою виставкою творів великого педагога В Сухомлинського. 
     Не залишились байдужими до цього свята  і вчителі, які з цікавістю гортали сторінки нових надходжень. Бажаємо всім товаришувати з книгою та з бібліотекою! 


- Будь ласка, заходьте,
Скоріше заходьте,
Усе, що цікавить 
Шукайте й знаходьте!

 

Категорія: Події | Переглядів: 403 | Додав: zpzp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]