10:29
День безпечного Інтернету

    Саме інтернет все частіше стає джерелом сучасної небезпеки для дітей, наслідки якої не обмежуються втратою грошей чи особистих паролів у соціальних мережах, а можуть коштувати дитині здоров’я та майбутнього. Кожного року в Україні зростає кількість дітей, які отримують доступ до мережі Інтернет. Разом з тим зростає кількість злочинів сексуального характеру щодо дітей в онлайн-просторі. Тому, однією з тем цьогорічного Дня безпечного Інтернету є «Інтимні селфі – жарт чи небезпечний ризик».

   У рамках міжнародного свята у нашій школі з учнями 10 та 8-Б  класу вчитель інформатики Роман І. М. провела урок на запропоновану тему, де ознайомила їх з можливими загрозами та як діяти, якщо все ж таки потрапили у небезпечну ситуацію. Школярам було продемонстровано відео з реконструкцією можливого варіанту перебігу подій. Діти розповідали історії, з  якими вони чи їхні знайомі зіткнулися у реальному житті.

   Отже, наші учні ознайомленні з можливими  загрозами, які чатують в Інтернеті та знають, що треба робити при виникненні небезпечної ситуації, тому, як кажуть, попереджений — значить захищений.

Категорія: Події | Переглядів: 380 | Додав: zpzp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]