13:53
30 ВЕРЕСНЯ - ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК

   Гортаючи вересневий календар знаменних і пам’ятних дат, слід відмітити 30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек. Тому, в цей день у нашій школі пройшло свято під гаслом «До мудрої країни – книжкової родини». 
    Першокласники мали змогу познайомитися з шкільною бібліотекою через розмаїття казок. Учні із захопленням розглядали знайомі й незнайомі казки. Сюрпризом для них стала бліц-вікторина «В гостях у казки», проведена бібліотекарем школи Фізер Н.В.
    Для учнів 2 – 4-х класів цікавим було літературне свято «Книжка – добрий, мудрий друг», проведене Свистун Г.М., вчителем початкових класів. Учні мали змогу вивчити цікаві прислів’я про книги та правила поводження з книгою. Розвеселила всіх присутніх інсценізація «Звірятка лікують книгу», в якій на прикладі звірят було показано, яку шкоду завдають книзі недбалі учні.
    Бібліотекарем школи проведено розмову з учнями про значення книги, вплив її на людину і про те, що вчасно прочитаний твір часто підказує людині вибір життєвого шляху, професії.
   На протязі дня старшокласники знайомилися з цікавими фактами про книги  «А чи знаєте Ви?», а також з книжковою виставкою творів великого педагога В.Сухомлинського.
     Розвиток читацьких інтересів у нашій  школі продовжуватиметься і надалі, адже всі добре пам’ятаємо:
КНИГА ВЧИТЬ, ЯК НА СВІТІ ЖИТЬ!
 

Категорія: Події | Переглядів: 553 | Додав: zpzp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]